Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | |
---|---|
EAN-code: | 9789000361236 |
Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken. In JapanEasy laat Tim Anderson de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten of urenlang gepruttel. Alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete Japanse recept is te vinden bij de supermarkt om de hoek. Tim start met basissauzen en marinades en bouwt zo op naar de meest geliefde recepten. Eenvoudige uitleg, gemakkelijk te volgen en gerangschikt op 'moeilijkheid' (lees: dat is het dus niet), maakt van JapanEasy dé introductie op het Japanse koken. Voor iedereen die zoekt naar eenvoudige, snelle en heerlijke, authentieke Japanse gerechten om vaak op tafel te zetten, is dit hét boek. De Amerikaan Tim Anderson won MasterChef UK in 2011, woont in Londen met zijn Britse vrouw, woonde in Japan en studeerde Japanse voedingscultuur. Hij werkt als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur. Hij presenteert de radioshow The Kitchen Cabinet en Jamie Olivers Food- and Drinks Tube en treedt op bij verschillende foodfestivals en podia. Tim is daarnaast succesauteur en eigenaar van het Londense restaurant Nanban.