Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | |
---|---|
EAN-code: | 9789055664801 |
Waar komt je voedsel vandaan? Hoe wordt het geteeld en getransporteerd? Waarom verhongeren er mensen terwijl anderen enorme hoeveelheden eten weggooien? Voedsel en productie gaat dieper in op deze en andere vragen en probeert te beantwoorden hoe we een almaar groeiende wereldbevolking kunnen voeden. Nanotechnologie, wolkenkrabberboerderijen en robotboeren zijn slechts enkele van de technologieën die Boeren in de toekomst bespreekt in het licht van de groeiende vraag naar voedsel en een bedreigd milieu. Het boek belicht boerderijen die de nieuwste methoden al toepassen en onderzoekt of de wetenschap een duurzame oplossing voor de landbouw van de toekomst kan aandragen. Na zijn studies toegepaste natuurkunde en journalistiek werkte Ian Graham voor tijdschriften. Inmiddels heeft hij als freelance publicist ruim tweehonderd informatieve boeken over allerlei onderwerpen uit wetenschap en techniek geschreven. De consulent voor de serie, Nicholas Rowles, is een voormalige aardrijkskundeleraar in het middelbaar onderwijs en hoofdexaminator op het vakgebied. Hij doceert nu aan de lerarenopleiding van een universiteit.